Home » bedrijfsdiensten » Advocaten en juristen

Advocaten en juristen

Advocaat asielrecht Rotterdam

Een advocaat is een beroep dat kan worden aangeduid als een carrière, hoewel het een zeer academische baan. Het is een carrière die bestaat uit een ontmoeting met klanten en hen te helpen bij het oplossen van problemen die de neiging te komen met betrekking tot faillissementen, faillissementen, en andere kwesties. Er zijn verschillende gebieden van het recht dat een individu kan zich specialiseren in, met inbegrip van: Faillissementen, Verzekeringen, Contractbeoordeling, Onroerend Goed en Schadeverzekeringen, due diligence, internationaal recht, personeelsrecht, onroerend goed recht, en advocaat ethiek.

Een advocaat is ook typisch een lid van het bedrijf waarmee hij of zij werkt. Typisch, een advocaat besteedt een meerderheid van hun tijd in een kantooromgeving, het uitvoeren van onderzoek voor hun klanten, bloggen, tweeten, en het doen van presentaties. Echter, veel advocaten erin slagen om tijd te vinden om deel te nemen aan een liefdadigheidsevenement of de lokale gemeenschap. Initiële advocaten zijn meestal verplicht om duizenden dollars te betalen aan collegegeld en verplichte studieleningen, naast de duizenden dollars aan kosten die jaarlijks moeten worden betaald om lid te worden van de Orde van Advocaten.

De volgende salarissen zijn startsalarissen voor beginnende juristen (BLS 2008).

In 2006 lag het gemiddelde salaris van beginnende advocaten tussen de 44 dollar, die zich inschreven voor een rechtenstudie en 35.250 dollar (het gemiddelde salaris voor advocaten vanaf 2006). De middelste 50 procent van de salarissen verdiende tussen de $76.000 en $119.000. Prestatiebonussen kunnen echter zeer lucratief zijn, net als tekenbonussen en andere commissies.

Niet iedere advocaat kan verwachten zo’n comfortabele kantoorbaan te bekleden. Een associate’s (15) jaar graad is vereist voor een entry-level advocaat. Een associate’s degree is een tweejarige opleiding die studenten kennis laat maken met juridische kwesties en helpt kennis op te bouwen in de elementen van het recht. Een associate’s degree is geen vereiste voor de meeste advocatenkantoren. Hoewel het een korter programma is, resulteert het in een betere kwalificatie en kan het studenten helpen de tijd die nodig is om in aanmerking te komen voor een positie in een advocatenkantoor te verkorten.

De studenten zullen negen uur algemeen recht, zeven uur rechtsgeschiedenis en negen uur uitlegging van het recht, dat de contracten, de onrechtmatige daad en de onrechtmatige daad omvat, bestuderen. Zij zullen ook 12 uur van dezelfde Analytical Writing moeten halen. De American Bar Association vereist een minimum van een bachelors degree om een advocaat of afgestudeerde in de rechten te zijn. Er zijn nog andere geloofsbrieven die moeten worden behaald voordat men aan het bar-examen kan deelnemen: een duidelijk beeld van het doel van het recht en de ethiek, bewijs van een duidelijke kennis van het rechtssysteem, en drie professionele referenties.

Zodra de examens zijn afgelegd, krijgen advocaten normaal gesproken een aantal referenties op basis van het soort advocaat dat zij zijn. Sommige advocaten richten zich op familierecht, strafrecht, of ondernemingsrecht. Voor deze advocaten, salarissen variëren van $ 50.000 tot $ 200.000 per jaar. Advocaten die zich concentreren op familierecht, ondernemingsrecht, of eigendomsrecht kan verwachten dat de hoogste salarissen van alle soorten advocaten, met uitzondering van advocaat executives.

Advocaten kunnen ook zelfstandig ondernemer zijn. Deze individuen kiezen ervoor om ofwel hun eigen advocatenkantoor, of werken voor een bedrijf. Deze types van advocaten ontvangen meestal hoge salarissen, en bezitten hun eigen bedrijf kantoren. Salarissen voor zelfstandige advocaten beginnen rond de $ 200.000 en verhogen na verloop van tijd. Het is gebruikelijk voor advocaten om bonussen te ontvangen tijdens en na het werk.

Het uitoefenen van een advocatenpraktijk kan stressvol en veeleisend zijn, maar het geld is goed. De meeste advocaten werken 40 uur per week, en sommigen werken ’s avonds en in het weekend. De baan van een advocaat is divers. Het is mogelijk om zelfstandig te zijn, in grote kantoren te werken, of deel uit te maken van de juridische staf van een organisatie. In de moderne samenleving zijn advocaten steeds meer gespecialiseerd. Specialisatie is noodzakelijk geworden voor succes in de praktijk van het recht. advocaten zijn nu verplicht om zich te specialiseren in gebieden zoals onroerend goed en geschillen.

Het winnen van een rechtszaak of het verkrijgen van een prijs spreekt boekdelen over de vaardigheid en het succes van een advocaat. Omdat de verwachtingen van de baan zo hoog zijn, studeren advocaten hard om gekwalificeerd te worden. Het bar-examen is een uitdaging, en het bereiken van een uitstekende score is het doel van de meeste advocaten. Als iemand eenmaal heeft voldaan aan de vereisten van het beroep en de immense verantwoordelijkheden van de baan, is het verstandig om zorgvuldig te overwegen of het beroep al dan niet geschikt is voor iedereen.

Of het nu gaat om een familierechtelijke zaak, een arbeidsgeschil of een strafzaak, er is een advocaat bij betrokken. Van die persoon wordt verwacht dat hij juridisch advies geeft en soms helpt bij het presenteren van een zaak. Degenen die ervoor kiezen om zich te specialiseren in een gebied van het recht worden beloond met de vreugde van de wetenschap dat ze een veilige en zekere baan. Er zijn veel banen beschikbaar voor degenen die ervoor kiezen om een liberale graad te behalen van een wet school. Verzekeringsadvocaten, bijvoorbeeld, hebben een relatief groot aantal klanten die ook behoefte hebben aan hun diensten. De mogelijkheden in het ondernemingsrecht zijn ook uitstekend.

lees meer:

jeugd recht


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.