Home » bedrijfsdiensten » Automatic coffee machines

Automatic coffee machines

Koffiemachine zakelijk

Automatische koffiemachines zijn een goede optie wanneer u niet in de koffiebar aanwezig bent. Met meerdere machines kunt u het proces van drankbereiding precies volgen. De machine kan worden ingesteld op de uitgifte van verschillende soorten dranken, zoals koffie of thee. En als de machine draait, verlaat de uitgifte de koffiemachine niet, maar gaat direct naar de klant. Bekijk hier de foto hieronder. De automatische zakelijk koffiemachine was ingesteld om Macchiato koffie te schenken en het kwam er perfect uit. Automatische koffiezetapparaten worden steeds meer in de handel gebracht. Het meest populaire merk is de Keurig en de Keurig K800A. Klik hier om de Keurig K800A op Amazon te zien. of lees de review van onze vriend hier.

Corner64 verkoopt ook MrChai koffiezetapparaten die ook meer functionaliteit hebben dan Keurig koffiezetapparaten. Als u op zoek bent naar een gebruiksklaar koffiezetapparaat met meer onderdelen en functies dan Keurig-koffiezetapparaten, kunt u de koffiezetapparaten van Home Soil overwegen. Ze zijn volledig automatisch en u hoeft alleen maar water en bonen toe te voegen. Na ongeveer 5 tot 10 minuten begint het water in de brouwcontainer te stromen.

8. Drink een kopje thee / Koffie – misschien

Thee/koffie is een fantastische drinkervaring. Het duurt echter lang voordat je eraan gewend bent en je zult constant mensen tegen je hebben die tegen je praten als je het nooit drinkt. Wij hebben echter een oplossing voor u – de cafeïne shot. Wij verkopen cafeïne shots, die wanneer je ze drinkt, je een cafeïne hit krijgt in ongeveer 7 tot 10 minuten. Sommige mensen zijn geïnteresseerd in deze cafeïnehoudende cocktails, je hoeft alleen maar een koffiekopje OF een mok met een gat aan de zijkant te hebben. Een op de vier mensen krijgt een cafeïnehit als ze een theelepel cafeïne in een kop hete koffie doen. De cafeïneshot bevat cafeïne en zwarte peperpoeder. Net als bij koffie zijn er veel lekkere dingen te eten als je een overdosis cafeïne binnenkrijgt. Probeer de honingpap met bessenjam, en avocadopanna cotta gemengd met afgekoeld gekookt water.

We kunnen de ervaring van gelijktijdig sap maken, koffie maken & het drinken in de mooie omgeving van onze coffeeshops / bibliotheken. We kunnen een koffiehuis bouwen. Colocatie @”De wereld heeft een koffiemachine nodig.” We kunnen de volgende functies bieden:

– Koffie – koffiezetapparaten en koffieverbruiksartikelen

– Espresso / Cappuccino

– Kokend water dompelspiralen

– Caffiè , Panna, Pulsan, en Proteïne poeders

– Koffie en melk voor espresso/koffiedrank

– Thee – Thee en kruidendranken

– Creamers

– Melk, room

– ijskoffie of oolong

– Koffie of thee na het werk

Bedankt voor het lezen voor de demonstratie!


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.