Home » Uncategorized » Businesscoach

Businesscoach

 Businesscoach Breda

 Businesscoach Breda

We hebben al een tijdje plannen om naar het buitenland te gaan. We hebben erover nagedacht om het Exodus Un-decreet in kilo's klaar voor gebruik te hosten.

Ik wist bijna 12 maanden geleden dat we zouden gaan en zonder bewust te weten waarom, gebeurde het ongeveer 3 maanden geleden.

We delen Patrick's realiteit, dat wil zeggen dat hij eigenlijk geen klantwerk doet. Hij laat je hem bellen om te zien of wat we je hebben verteld niet gebeurt. Hij laat u het evenement organiseren dat uw bedrijf zal hebben. Hij houdt u verantwoordelijk voor de service die u levert. Hij verwelkomt leiderschap en open innovatie, evenals het ondersteunen van teaminspanningen.

Hij gaf me de uitdaging om ons plan op te stellen en we hebben hard gewerkt om met een plan te komen dat goed is voor ons bedrijf, dat een nogal ander medium is. Terwijl dagelijks eten, verhuizen naar een gezond huis en er goed uitzien op het werk haalbaar zijn, lijkt het in de zakenwereld niet zo eenvoudig als in de echte wereld.

Ons team is als het ware de uitdaging aangegaan.

Er zijn punten die we volgende week moeten bereiken en om de rest van het plan op zijn plaats te laten komen, wat ons op een veel betere plek zal brengen. Zodra we zien dat dingen op hun plaats beginnen te vallen, hoeven we misschien niet zo hard te werken aan het uitwerken van de fijnere details.

De uitdagingen en het harde werk zullen grote vruchten afwerpen als we de nieuwe omgeving gaan bekijken en de lokale mensen ontmoeten.

Nu de planning klaar is, hebben we een langdurige en hopelijk succesvolle onderneming in de wereld van het maken van zaken gedaan.

Dat is de kracht van geloof en het vermogen om mensen gemotiveerd te houden en obstakels te blijven overwinnen.

Ons doel wordt dus om informatie toegankelijk te maken, zodat de gemeenschap als geheel gebruik kan maken van hun eigen natuurlijke vermogen om een ​​geweldig leven te leiden. We willen er ook voor zorgen dat we ervoor kunnen zorgen dat we de gemeenschap als geheel achterlaten en dat iedereen vasthoudt aan hun natuurlijke vermogen om te genieten van het leven dat ze willen leven op de natuurlijke manier die de wereld wil en weet dat de wereld vermoedt dat ze in .

Dus in plaats van aan het stuur van het bedrijf of ondernemerschap te werken en alleen maar geld te verdienen voor de enige reden van geld, zullen we met de oprichters werken en werken aan een eenjarig plan om het bedrijf goed te krijgen en dan kunnen we beginnen met het verdelen van de winst en schulden aangaan, zonder dat het bedrijf alles in één keer hoeft terug te betalen.

We zullen het budget investeren in een bedrijf als het erin slaagt het van de grond te krijgen en het kan in een relevant hobbybedrijf of binnen de gemeenschap zijn. Dit doen is invloed..

Als we de verandering van mensen kunnen bewerkstelligen of de loop van het leven van één persoon erdoor kunnen laten beïnvloeden, zou dat goed zijn.

Als we de noodzaak kunnen opmerken om de manier waarop we gaan of dingen in ons leven doen te veranderen, dan kunnen we ons beter voelen in onszelf. Het is ook hoe we de bredere invloed van onze wereld zien en realiseren.

Wij willen er deel van uitmaken. We willen dat het positief is en we weten waar het heen moet. Nu moeten we manieren vinden om het voor elkaar te krijgen en het goed te doen?

Of je er nu van leert of niet, veel van de vaardigheden, de flair, de schoonheid, de goedheid die in ons is, en de mensen die we in de gemeenschap zouden moeten zijn, zullen leeggezogen worden als we geen manieren vinden om los het op.

Te veel mensen zijn in de val gelopen om hun eigendom te verkopen, zodat ze een huis kunnen betrekken dat ze zich nooit eerder hadden voorgesteld.

Te veel mensen zoeken geluk op de verkeerde plaatsen en zijn niet tevreden met zichzelf. Ze proberen de pijn in hun leven op te lossen door loten voor het winnen van loterijen te kopen. Ze gaan de loterij in als ze iets veel belangrijkers en veel beters gaan doen. Ze misbruiken de kans die ze hebben als ze loten kopen. Ze verkopen zichzelf tekort en betalen met een bankkaart zonder dat er geld kan worden opgenomen.

Dan klagen ze als de wereld niet draait.

Willen we echt meegaan met alle uitdrukkingen die zoveel in de lucht klinken?

Nou kom op, dat komt omdat je niet de kansen zou hebben die je hebt als je geen controle hebt over je leven, je partners of je acties. We moeten de dingen dus vanuit een ander perspectief bekijken en onze eigen acties definiëren als service aan onze klanten in plaats van zaken voor onszelf te creëren. Het zou onze taak moeten zijn om ons eigen geluk te creëren in plaats van te verkopen zodat anderen alleen gelukkig kunnen zijn.

Als kind op de middelbare school ontmoette ik een meisje in een klas en zij was een Earth Experience-therapeut. Zij was de enige in die klas die wilde mediteren. Ik zocht haar op en vroeg haar wat ze deed, ik herinner me dat ze me vertelde wat ze nu doet.


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.