Home » Uncategorized » De kracht van balans

De kracht van balans

leeftijd zakenvrouw, leraar of business coach gesprek met jongeren - team coaching stockfoto's en -beelden

Ieder van ons leeft met een complex netwerk van biologische, fysiologische, psychologische, autonome (knieën, schouders enz.) systemen en ze creëren een feedbacklus in ons leven. We evalueren voortdurend onze omgeving en we maken voortdurend mentale aanpassingen om deze feedbacklus te veranderen of aan te passen.

Nieuw onderzoek suggereert dat we allemaal de neiging hebben om complexe feedbackloops te doorlopen met kortetermijncontrole, ankerpunt (psychologisch anker), feedback en Will-to-Action (WTA). We werken altijd een soort balans uit tussen deze drie delen van ons systeem. We blijven werken aan ons evenwicht om succesvol te worden in alle aspecten van ons leven.

De traditionele wijsheid vertelt ons dat we alle onderdelen van ons systeem correct laten werken door een balans te hebben tussen diepe ademhaling, fysieke ontspanning en mentale visualisatie. Dit is informatie die wordt beschouwd als medisch brede supporter, vandaar veel professionals trouwens. Toch is dit advies momenteel bij lange na niet meer geschikt, omdat naast de vier of vijf bovengenoemde gebieden die over het algemeen een rol spelen in ons dagelijks leven, de feedbacklus ook mentale beelden, emotionele beelden, visuele beelden en cognitieve gedragsbeelden kan omvatten.

Al deze "beelden" worden als illusoir beschouwd of onderzoeken onze niveaus van bewustzijn. Het is een illusie die ons helpt te leren en het is slechts een illusie. Het is essentieel om je huidige staat in zijn aard te zien. Dit stelt ons in staat om elk patroon van stemming, gedrag, zelfspraak of gespoten woorden te herkennen. Het is belangrijk om eerder waar te nemen, wat is onze huidige gemoedstoestand en wat mijn ideale gemoedstoestand zou kunnen zijn.

We hebben doorgaans acht niveaus van 'beeldspraak' waartoe we toegang hebben door onze waargenomen (mentale) beelden te gebruiken. Als je jezelf op een hoger niveau tilt, zul je zien dat dit de manier is om ons essentiële zelf of kernzelf te erkennen. We kunnen dan van toestand veranderen door eerst op te merken hoe we ons voelen en dan in een geval in een gewenste toestand in het lichaam te veranderen, door onze waargenomen (mentale) beelden via de gevoelens te gebruiken.

Zodra we de afbeelding of afbeelding van een gelukkige staat of afbeelding in het algemeen voor altijd op onze optimale staatsmanier gebruiken, kunnen we een verhoogde staat van zintuiglijk bewustzijn bereiken en leren hoe ons lichaam en onze geest functioneren.

Mijn voeding, mijn slaap, mijn gebruik van pijnstillers, mijn stressniveau etc. etc. worden weer tot in detail geregeld. In totaal zal de manier waarop u de omgeving "spiegelt", uw eigen chemicaliën in u in evenwicht brengen. Ik wens je een dag om een ​​besluit te nemen om te beginnen met het creëren van beelden voor je lichaam en je leven met helderheid en precisie die verder gaan dan wat iemand zich kan voorstellen of levendig kan voorstellen op een filmscherm. Ons brein verwerkt ongeveer 400 miljard stukjes informatie per seconde en ongeveer 400 miljard films per seconde. Ons brein is zo ingewikkeld en een wonder om te zien. Allemaal door onze eigen realiteit te negeren en doelbewust onze eigen ongelooflijk angstige, onvolledige en tegenstrijdige droomlevens te creëren. Ik wens je een dag om de ware betekenis van "Ware liefde" te omarmen


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.