Home » bedrijfsdiensten » Hoe de juiste NLP te kiezen

Hoe de juiste NLP te kiezen

Een goede manier om te beginnen is de meest ervaren van de NLP goeroes uit te zoeken en uit te vinden wie ze zijn en waar ze over schrijven. Je moet rondkijken en de vertolker van NLP technieken uitproberen.

Veel NLPDECISIES volgen het stramien van besluit, metiteit en communiceerbaarheid. In feite verwijzen deze termen naar veel verschillende aspecten van uw communicatie. Veel mensen raken hierdoor vaak in verwarring:

De meeste – maar niet altijd – van NLP coach

Besluit – is het resultaat van een logische en centrale beslissing bij het opstellen van een alomvattend oordeel. Dit geldt voor de keuze over een te volgen gedragslijn, de keuze over de richting die de cliënt moet volgen, de keuze over een oplossing voor een probleem, enzovoort. Het gevolg van dit soort beslissingen is dat er vaak geen bewuste betrokkenheid is bij het besluitvormingsproces. Over het algemeen gaat het vanzelf zonder dat men bewust bij het proces betrokken is.

Het wordt vaak een “bijvoeglijk naamwoord” genoemd. Een bijvoeglijk naamwoord wordt gedefinieerd als een vorm die het karakter of de kwaliteit van iets weergeeft. Veel life coach definities beschrijven het als de hoeveelheid informatie die toegankelijk is voor een persoon. NLP definieert het als de kwaliteit van iemands communicatie. Nogmaals, er zijn vele andere definities.

Communicatie – Bij een communicatie zijn een spreker, verandering, en een respondent, of luisteraar, betrokken. Hierbij zijn twee of meer partijen betrokken, mentaal en emotioneel, en in dit geval is er vaak behoefte aan medezeggenschap of toestanden om een verstandhouding tot stand te brengen. Mensen gebruiken communicatie op verschillende manieren. De meeste communicatievormen vinden plaats in een van de vier processen:

Besluit – is het resultaat van de keuze voor een bepaalde gedragslijn, een keuze voor te volgen gedragslijnen, de keuze voor een oplossing voor een probleem, enzovoort.

Desallocatie van middelen – Dit is de zin van de onevenwichtigheid van de middelen in een systeem. Bij een onevenwichtige efficiëntiebalans staan processen op de rand van het verlies van overbelasting. Een situatie van overbenutting van hulpbronnen leidt tot een toestand van ineenstorting of dood, die een cascade van andere processen veroorzaakt die worden aangetast of stoppen. Elke hulpbron is overbelast, maar dat geldt ook voor de bijeenkomst van de geest in het systeem.

Bevestiging – Dit betekent gewoon dat de geest en het lichaam en het netwerk gewend raken aan een situatie. Het betekent dat dingen zich ontwikkelen en dat een toestand van “berucht” is ontstaan.

semblance – de situaties die zich beginnen aan te trekken tot de modaliteit van een ding, wat tot een verbetering zal leiden.

Bekentenis – Een negatieve gedachte of een negatief gevoel dat een spreker kan krijgen en dat wordt beschreven als het resultaat van de zintuigen en de manier waarop de dingen gaan. De toestand of toestand wordt beschreven als een negatieve toestand die een mentale of emotionele toestand is die zou kunnen aanhouden.

Lees meer:
Kambo Rotterdam


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.