Home » Uncategorized » How to Talk to You

How to Talk to You

professional in de geestelijke gezondheidszorg die aantekeningen maakt tijdens een therapiesessie met twee cliënten - realtie therapie stockfoto's en -beelden

We kunnen de tijd nemen om naar u te luisteren en de gevoelens van kinderen in te schatten. Ze spreken vaak het luidst uit jouw mond. Er is meestal veel woede. Zelfs kleine kinderen kunnen hun behoeften en pijn vervullen en moeten gehoord worden. Ze roken als ze zich op de een of andere manier onbekwaam voelen.

We gaan rond de tafel en vertellen je partner over elk gesprek en alles wat je hebt besproken! Nadat de laatste stukken zijn uitgesproken, zegt u dat het ons spijt dat deze frustratie heeft plaatsgevonden. Er is een gebied van vertrouwen dat moet worden opgebouwd binnen deze groeiende relatie. Beide partijen hebben dit nodig en daarom moeten beide partners hun stem uitbrengen om hun pijn en woede te tonen.

Nadat alle woede onder controle is, is een van de eerste dingen die ik leer, dat je de gaven van wat je leert moet delen. Je zou kunnen ontdekken dat je op het moment dat je boos bent een onbewuste herinnering met je meedraagt ​​aan een tijd dat je echt genoot van het gezelschap van je partner. Je zou kunnen ontdekken dat de reden dat je je van streek voelt, is omdat je het gevoel hebt dat bepaalde problemen in de relatie niet grondig aan je werden uitgelegd toen je ze opzocht, dus op dat moment was je niet in staat om ermee om te gaan.

TIP! De reden waarom het belangrijk is om de problemen die niet goed worden begrepen te communiceren, is dat stellen elkaar erg waarderen in welke hoedanigheid je ook past. Als de problemen niet goed bekend zijn, zal de partner waar je je voor hebt kunnen openstellen ook blij mee zijn. Het helpt ook om op 'naadjes' te praten in een besloten plek in huis, waar alle emotionele connecties zichtbaar zijn!

Een van de moeilijkste onderdelen van mijn werk is dat het enige tijd kost om vertrouwen op te bouwen. Als er geen vertrouwen is opgebouwd, kan het paar verschillende kanten op. Dit betekent de invloed die u de afgelopen twaalf maanden heeft gehad bij het leren van de manieren die het beste bij u passen.

Neem het voortouw van de partner als het gaat om het delen in de ontwikkeling van wat niet heeft gewerkt. Met elkaar is het geweldig om te zien hoeveel problemen we als inwonende stellen zijn tegengekomen in het jaar dat we samen zijn. Zelden hebben we op een positieve manier met elkaar kunnen praten, of elkaar op de beste momenten kunnen zien. Onze communicatie is net zo een of minder vaak als de erwten in de peul of een glas wijn.

Meer communicatie betekent niet per se dat het makkelijker is om elkaar te horen en te zeggen wat jullie allebei zouden willen zeggen. Soms wordt niet aan de emotionele behoeften voldaan. Grijp je kans en hoor wat je ze hoort zeggen. Vaak is de fout van je gedrag dat je geen duidelijke taal hebt gebruikt. Laten we leren een krachtige, positieve communicatie op te bouwen, zodat problemen worden uitgesproken en vragen worden beantwoord!


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.